सातों बहिनिया अइली Sato Bahiniya Aili Bhojpuri Devi Geet Lyrics

सातो बहिनिया अइली लिरिक्स हिंदी में भोजपुरी गाना से लिया गया है। Sato Bahiniya Aili Bhojpuri Devi Geet Lyrics गाने को गायक भोजपुरी स्टार पवन सिंह ने गाया है।

Sato Bahiniya Aili गाना 25 सितंबर को लॉन्च किया गया था।  Sato Bahiniya Aili Bhojpuri Gaana गाना एक दिन में #2 ON TRENDING FOR MUSIC चल रहा है। और 1 दिन में 58,43,753 व्यू और 3.1 lakh लाइक्स आ चुके हैं।

Saton Bahiniya Aili Bhojpuri Devi Geet Bhojpuri Gana” गाने को लेखक अरुण बिहारी जी ने लिखा है। इस गाने में म्यूजिक डायरेक्टर छोटू रावत जी ने म्यूजिक दिया है। और वीडियो डायरेक्टर पवन पाल , एडिटर अंगद पाल और कोरियोग्राफी गुलाम हुसैन ने किया है। डी आई रोहित सिंह जी है।

Sato Bahiniya Aili Bhojpuri Bhakti Gana कंपनी लेवल वेब म्यूजिक के द्वारा यूट्यूब चैनल पर लॉन्च किया गया है इस गाने का धुन लोकधुन है।

सभी भोजपुरी श्रोता लोग कृपया पूरा पोस्ट पढ़े। और शेयर कमेंट भी जरूर करें।

सातो रे बहिनिया अईली भोजपुरी देवी सॉन्ग लिरिक्स हिंदी विवरण (Discription)

एल्बम : सातो बहिनिया अइली
गाना : सातो बहिनिया अइली
गायक : पवन सिंह
लेखक : अरूण बिहारी
म्यूजिक डॉयरेक्टर : छोटू रावत
विडियो डॉयरेक्टर : पवन पाल
एडीटर : अंगद पाल
कोरियोग्राफी : गुलाम हुसैन
डी आई : रोहित सिंह
कंपनी लेबल : वेव म्यूजिक
डिजिटल मार्केटिंग : लोकधुन

सातो रे बहिनिया अईली भोजपुरी देवी गाना लिरिक्स हिंदी में (Lyrics In Hindi)

जय जय शेरावाली माँ जय जय जोतावाली माँ
जय जय शेरावाली माँ जय जय जोतावाली माँ
सातो रे बहिनिया अईली कs के स्नानवा
बईठली सिंगार करे तs ले परल ध्यानवा
जय जय शेरावाली माँ! जय जय जोतावाली माँ
हां.. सातो रे बहिनिया अईली कs के स्नानवा
बईठली सिंगार करे तs ले परल ध्यानवा
लागल भैरो भईया के फिकिरवा हो फिकिरवा
अरे नाक के नथुनिया खोजी लाउ रे मलिनिया
गिरल बाटे गंगा जी के तीरवा
नाक के नथुनिया खोजी लाउ रे मलिनिया
गिरल बाटे गंगा जी के तीरवा

मने मने मईया निराश बाड़ी हो
बईठल भेरो के पास बाड़ी हो
के खोजी लाई मोरा सोना के नथियावा
जोहत सेवकन के आस बाड़ी हो
मने मने मईया निराश बाड़ी हो
बईठल भैरो के पास बाड़ी हो
के खोजी लाई मोरा सोना के नथियावा
जोहत सेवकन के आस बाड़ी हो
मोतिया मोढ़ावल बाटे हिरवा अरे हिरवा
नाक के नथुनिया खोजी लाउ रे मलिनिया
गिरल बाटे गंगा जी के तीरवा
नाक के नथुनिया खोजी लाउ रे मलिनिया
गिरल बाटे गंगा जी के तीरवा

पुजवा के बेर भईल देर होता जी
धरे खातिर कलशा कुबेर होता जी
अरुण बिहारी पवन पूजे खातिर पउवा
बईठल बईठल गदबेर होता जी
पुजवा के बेर भईल देर होता जी
धरे खातिर कलशा कुबेर होता जी
अरुण बिहारी पवन पूजे खातिर पउवा
बईठल बईठल गदबेर होता जी
छोटुवो धरवले माई के धीरवा मन में धीरवा
नाक के नथुनिया खोजी लाउ रे मलिनिया
गिरल बाटे गंगा जी के तीरवा
नाक के नथुनिया खोजी लाउ रे मलिनिया
गिरल बाटे गंगा जी के तीरवा

YouTube Video Song

Video Link Credit by – Wave Music

Sato Bahiniya Aili Bhojpuri Devi Geet Lyrics In English

Jai Jai Sherawali Maa Jai Jai Jotawali Maa
Jai Jai Sherawali Maa Jai Jai Jotawali Maa
Sato Re Bahiniya Aili Ka Ke Snanawa
Baithali Singaar Kare Ta Le Paral Dhyanwa
Jai Jai Sherawali Maa Jai Jai Jotawali Maa
Ha.. Sato Re Bahiniya Aili Ka Ke Snanawa
Baithali Singaar Kare Ta Le Paral Dhyanwa
Lagal Bhairo Bhaiya Ke Fikirawa Ho Fikirawa
Are Nak Ke Nathuniya Khoji Lau Re Maliniya
Giral Bate Ganga Ji Teerawa
Naak Ke Nathuniya Khoji Lau Re Maliniya
Giral Baate Ganga Ji Tirawa

Mane Mane Maiya Nirash Badi Ho
Baithal Bhairo Ke Pass Badi Ho
Ke Khoji Layi Mora Sona Ke Nathiyawa
Johat Sevkan Ke Aas Badi Ho
Mane Mane Maiya Nirash Badi Ho
Baithal Bhairo Ke Pass Badi Ho
Ke Khoji Layi Mora Sona Ke Nathiyawa
Johat Sevkan Ke Aas Badi Ho
Motiya Modhawal Bate Hirawa Are Hirawa
Nak Ke Nathuniya Khoji Lau Re Maliniya
Giral Bate Ganga Ji Teerawa
Naak Ke Nathuniya Khoji Lau Re Maliniya
Giral Baate Ganga Ji Tirawa

Pujawa Ke Ber Bhail Der Hota Ji
Dhare Khatir Kalsha Kuber Hota Ji
Arun Bihari Pawan Puje Khatir Pauwa
Baithal Baithal Gadber Hota Ji Pujawa
Ke Ber Bhail Der Hota Ji

Dhare Khatir Kalsha Kuber Hota Ji
Arun Bihari Pawan Puje Khatir Pauwa
Baithal Baithal Gadber Hota Ji
Chhotuwo Dharawale Maai Ke Dhirawa
Man Me Dhirawa Nak Ke Nathuniya
Khoji Lau Re Maliniya
Giral Bate Ganga Ji Teerawa

Naak Ke Nathuniya Khoji Lau Re Maliniya
Giral Baate Ganga Ji Tirawa

WAS Sunil Sargam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *