Bandar Dalega Andar Khesari Lal Yadav Song Lyrics

Bandar Dalega Andar Khesari Lal Yadav Song Banner

Bandar Dalega Andar Khesari Lal Yadav Song Lyrics

बंदर डालेगा अंदर होली का भोजपुरी गाना में सबसे हिट गाना है। इसे सिंगर खेसारी लाल यादव और गायिका शिल्पी राज ने बहुत ही खूबसूरत तरीके से गाया है। यह भोजपुरी गाना ऑन ट्रेंडिंग फॉर म्यूजिक पर 12वे नंबर पर है। जिसका दो दिन में 12 लाख व्यू हो गया है। और 1.1 लाख लाइक हुवे है।
इस गाने को प्रेजेंट यानि रिलीज Blue Beat Bhojpuri Presents ने किया है। बंदर डालेगा अंदर गाना कृष्णा बेदर्दी ने लिखा है। और म्यूजिक दिया है , आर्य शर्मा ने । ये गाने में महिमा सिंह ने लाजवाब एक्टिंग कि है खेसारी जी के साथ और ये सॉन्ग होली इस साल होली 2022 की सबसे हिट  गाने में से एक है।

बंदर डालेगा अंदर गाने का विवरण

► Singer : Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj
►FT.: Mahima Singh
Lyrics: Krishna Bedardi
► Music : Arya Sharma
►Video Director : Aryan Dev
► Producer: Ishaan – Vivek :
Digital: Vicky Yadav, Suman Saurabh
► Label / Company – Blue Beat Bhojpuri

बंदर डालेगा अंदर लिरिक्स हिंदी में

देख ला बाकी ठेकी ना
रंग पिचकारी फ़ेकी ना
देख ला बाकी ठेकी ना
रंग पिचकारी फ़ेकी ना
चाह बाटे त थाह ना लागी
डूबिए जैबा हई समन्दर
होली में पीके अइनी बलेंडर
बनिकी बंदर डालेंगे अंदर
होली में पीके अइनी बलेंडर
बनिकी बंदर डालेंगे अंदर

फगुनी बयारिया बहत बा
कान में हमारा कहत बा
देदा ना ढिली देखलिहि दिल्ली
दुरी न दिलावा सहत बा
फागुनी बयारिया बहत बा
कान में हमारा कहत बा
देदा ना ढिली देखलिही दिल्ली
दुरी न दिलावा सहत बा
हिलत बाड़ ढीलत बाड़
रंग के लेके अयिला कमंडल

होली में पीके अइनी बलेंडर
बनिकी बंदर डालेंगे अंदर
होली में पीके अइनी बलेंडर
बनिकी बंदर डालेंगे अंदर

रंग से अंग यि भीजी ना
होली में पुआ सिझी ना
कृष्णा बेदर्दी खेसारी खातिर
कैशन बा दिल की पसीजी ना
रंग से अंग यि भीजी ना
होली में पुआ सिझी ना
कृष्णा बेदर्दी विवेकवा खातीर
कैशन बा दिल यि पसीजी ना
घोष अबीर हो भीढ हटा के
बुझा इसरा छोड़ भवंदर

होली में पीके अइनी बलेंडर
बनिकी बंदर डालेंगे अंदर
होली में पीके अइनी बलेंडर
बनिकी बंदर डालेंगे अंदर

Bandar Dalega Andar lyrics in English

Dekh la Baki theki na
Rang pichkari feki na

Dekh la Baki theki na
Rang pichkari feki na
Chah bate ta thah na lagi
Dubiye jaiba hai samandar

Holi me pike aini balendar
Baniki bandar dalenge andar
Holi me pike aini balendar
Baniki bandar dalenge andar

Fagunu bayariya bahata ba
Kan me hamara kahat ba
Deda n dhili dekhle na Delhi
Duri na dilawa Sahat ba

Fagunu bayariya bahata ba
Kan me hamara kahat ba
Deda n dhili dekhle na Delhi
Duri na dilawa Sahat ba
Hilat Bada dhilat Bada
Rang ke leke ayila kamandal

Holi me pike aini balendar
Baniki bandar dalenge andar
Holi me pike aini balendar
Baniki bandar dalenge andar

Rang se Ang hi bhiji na
Holi me pua sijhi na
Krishna bedardi khesari khatir
Kaishan ba Dil ki pasiji na

Rang se Ang hi bhiji na
Holi me pua sijhi na
Krishna bedardi vivekawa khatir
Kaishan ba Dil ki pasiji na
Ghosha abir ho bhidh hata ke
Bujha isara chhoda bhawandar

Holi me pike aini balendar
Baniki bandar dalenge andar
Holi me pike aini balendar
Baniki bandar dalenge andar
WAS Sunil Sargam

One thought on “Bandar Dalega Andar Khesari Lal Yadav Song Lyrics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *