मांझी के मूस – Manjhi Ke Moos Gana Bhojpuri Lyrics Songs

Manjhi Ke Moos Bhojpuri Song Banner

माँझी के मूस भोजपुरी गाना Khesari Lal Yadav का यह होली गीत हल्फा मचा रहा है । Bhojpuri Holi Song 2022 का सबसे बड़ा हिट सॉन्ग बन रहा है। यह गाना बहुत कम समय में ( एक दिन में 80 हजार लाइक और 9,53,538 ) व्यू हो गया है। यह गाना यूटयूब Wave Music के माध्यम से लॉन्च हुवा है।

Manjhi Ke Moos गाने का कृष्णा बेदर्दी ने लिखा है। और म्यूजिक डायरेक्टर आर्य शर्मा जी है। वीडियो को डायरेक्शन सुशांत चंदन ने किया है। यदि आप Bhojpuri Song, Bhojpuri gaana, Bhojpuri video पसंद करते हैं तो Please हमारे यूटयूब चैनल ( SVSM Music India )को Subscribe करें: Click Here

गाने का विवरण

 

Album – Manjhi Ke Moos Song – Manjhi Ke Moose
Singer – KhesManjhiari Lal Yadav
Lyrics – Krishna Bedardi
Music Director – Arya Sharma
Video Director – Sushant-Chandan
Company/ Label – Wave Music
Digital Managed by – Lokdhun

मांझी के मूस भोजपुरी गाने का लिरिक्स

आवे बबुआन रोके खोलिया से लाठी देखी भागे अहीर टोलिया से ई त पंडिजी के दछिना के चूस गइल बा असो माँझी वाला मूस का दो रूस गइल बा
 
अंतरा- 1
होली के उमंग में दबंग भईल बावे राते पूरब टोलिया में रंग भईल बावे पिये खातिर एकरा के जूस गईल बावे असो माँझी वाला मूस का दो रूस गइल बा
 
अंतरा- 2
कृष्णा बेदर्दी खेसारी के
रंग नाही छोड़े पिचकारी के
साफ करे खातिर बुरुस गईल बा असो माँझी वाला मूस का दो रूस गइल बा
 

Manjhi Ke Moose Bhojpuri Song Lyrics in English

 
Album – Manjhi Ke Moose
 
Awe Babuan Roke Kholiya Se Lathi Dekhi Bhage Aheer Toliya Se Ee Ta Pandiji Ke dachhina Ke Chus Gail Ba Aso Manjhi Wala Moose Ka Do Rus Gail Ba…
 
Antra-1
 
Holi Ke Umang Me Dabang Bhail Ba
Rate Purab Poliya Me Rang Bhail Ba
Piye Khatir Ekra Ke Juice Gail Ba
Aso Manjhi Wala Moose Ka Do Rus Gail Ba
 
Antra-2
 
Krishna Bedardi Khesari Ke
Rang Nahi Chhode Pichkari Ke
Saf Kare Khatir Burus Gail Ba
Aso Manjhi Wala Moose Ka Do Rus Gail Ba
 
 
 
WAS Sunil Sargam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *