“गेरुआ ओढनिया लिरिक्स भोजपुरी बोल बम गाने” से लिया गया है। इस गाने को पवन सिंह और शिल्पी राज ने गाया है। यह गाना अभी 3 No ( #3 ON TRENDING FOR MUSIC ) ट्रेंडिंग गाना चल रहा है। यह गाना 22 जुलाई को रिलीज किया गया है। यह गाना 2 दिन में 35,52,498 व्यू आ चुके है। और अभी तक यानी 2 दिन में ही 2.3 लाख लाइक्स आ चुके हैं।
और इसमें एक्टिंग भी दिया है, पवन सिंह ने साथ में स्मृति सिन्हा ने भी एक्टिंग किए किया है। इस गाने को लेखक विजय चौहान ने लिखा है और म्यूजिक डायरेक्टर यानी म्यूजिक आर्य शर्मा ने किया है।
और मैनेज बाई इंस्पायर म्यूजिक (अमित सिंह) ने किया है। इस गाने का कंपनी लेबल कॉपीराइट लेवल यूट्यूब चैनल ऑफिशियल पर लॉन्च किया गया है।
“गेरुआ ओढनिया लिरिक्स भोजपुरी” गाने का विवरण
• गाना: गेरुआ ओढनिया
• एल्बम: गेरुआ ओढनिया
• सिंगर: पवन सिंह व शिल्पी राज
• एक्टर: पवन सिंह
• ऐक्ट्रेस: स्मृति सिन्हा
• लेखक: विजय चौहान
• म्यूजिक डॉयरेक्टर: आर्या शर्मा
• कॉपीराइट लेबल: पवन सिंह ऑफिशियल
“गेरुआ ओढनिया लिरिक्स” भोजपुरी गाना हिंदी में
बाड़ू नया नौहर फरहर बाटे देह
लमहर लमहर डेग डालs हो
सब मिट जाई गम आई देहिया में दम
बोलबम तनी मुँह से निकालs हो
निकालs हो ! निकालs हो !
राजा हो राजा दिल के सुकून पा गईनी
आज लागता की जिनगी में पुन पा गईनी
सबके झूमावत आ नचावत चलs हो
गेरुआ ओढ़निया
ऐ हो !
गेरुआ ओढ़निया लहरावत चलs हो
गेरुआ ओढ़निया
ऐ हो !
गेरुआ गमछवा फहरावत चलs हो
गेरुआ गमछवा
बोलबम ! बोलबम ! बोलबम ! बोलबम !
हां आ ! हां आ !
बोलबम ! बोलबम ! बोलबम ! बोलबम !
ऐ हो ! ऐ हो !
ऐ हो ! ऐ हो !
हो ओ ओ ..! हो ओ ओ ..!
जवन दिल के पुकार बा गोहार कs के
जल ढार के सोमार के मंगाई हो
हवे दानियो में दानी महादानी भोलेदानी
दिन दुखवा के सांचो ओराई हो
ओराई हो ! ओराई हो !
अब शिव के सिवा दूसर कवनो चाह नईखे
भक्ति से बढ़ के दूसर कवनो राह नईखे
पवन विजईयो के बोलावत चलs हो
गेरुआ ओढ़निया
हां आ ..!
गेरुआ ओढ़निया लहरावत चलs हो
गेरुआ ओढ़निया
ऐ हो !
गेरुआ गमछवा फहरावत चलs हो
गेरुआ गमछवा
“Gerua Odhaniya Lyrics Bhojpuri Gaana In Hindi” And English
Bolbum ! Bolbum ! Bolbum ! Bolbum !
Ha Aa ! Ha Aa !
Bolbum ! Bolbum ! Bolbum ! Bolbum !
Ae Ho ! Ae Ho !
Ae Ho ! Ae Ho !
Ho O O ..! Ho O O ..!
Suna Ae Sajanwa Sawanwa Me
Khushi Ke Lahar Uthe Manwa Me
Ae Ho ! Ae Ho !
Kanhe Pa Kanwar Leke Darshan La
Chalal Bani Baba Ke Bhawanwa Me
Kajari Wala Gitiya Dhani Gawat Chala Ho
Geruaa Odhaniya
Ae Ho !
Gerua Odhaniya Laharawat Chala Ho
Geruaa Odhaniya
Ae Ho !
Gerua Gamachhawa Faharawat Chala Ho
Gerua Gamachhawa
Bolbam Bolat Chala Saiya Ho !
Bol Bam Bolat Chala Saiya Ho !
Badu Naya Nauhar Farahar Bate Deh
Lamahar Lamahar Deg Dala Ho
Sab Mit Jaai Gum Aai Dehiya Me Dum
Bolbum Tani Muh Se Nikala Ho
Nikala Ho ! Nikala Ho !
Raja Ho Raja Dil Ke Sukun Pa Gaini
Aaj Lagata Ki Jinagi Me Pun Pa Gaini
Sabke Jhumawat Aa Nachawat Chala Ho
Geruaa Odhaniya
Ae Ho !
Gerua Odhaniya Laharawat Chala Ho
Geruaa Odhaniya
Ae Ho !
Gerua Gamachhawa Faharawat Chala Ho
Gerua Gamachhawa
Bolbum ! Bolbum ! Bolbum ! Bolbum !
Ha Aa ! Ha Aa !
Bolbum ! Bolbum ! Bolbum ! Bolbum !
Ae Ho ! Ae Ho !
Ae Ho ! Ae Ho !
Ho O O ..! Ho O O ..!
Jawan Dil Ke Pukar Ba Gohar Ka Ke
Jal Dhar Ke Somar Ke Mangai Ho
Hawe Daniyo Me Dani Mahadani Bholenath
Din Dukhwa Ke Sacho Orai Ho
Orai Ho ! Orai Ho !
Ab Shiv Ke Siva Dusar Kawno Chah Naikhe
Bhakti Se Badh Ke Dusar Kawno Raah Naikhe
Pawan Vijaiyo Ke Bolawat Chala Ho
Geruaa Odhaniya
Ha Aa ..!
Gerua Odhaniya Laharawat Chala Ho
Geruaa Odhaniya
Ae Ho !
Gerua Gamachhawa Faharawat Chala Ho
Gerua Gamachhawa
Video | गेरुआ ओढ़निया | Pawan Singh, Shilpi Raj | Geruaa Odhaniya | Smrity Sinha | Bolbam Song 2022
Itís difficult to find knowledgeable people in this particular subject, however, you seem like you know what youíre talking about! Thanks